« terug naar vorige pagina

Corbey

Hans Corbey

1 juli 2022 is het precies 35 jaar geleden dat ik de praktijk overnam van collega Schoenmakers.

Na enige jaren praktijk op de Eindhovenseweg en daarna bijna 10 jaar op de Hanenberg, werk ik nu al weer bijna 22 jaar met veel plezier met een leuk en enthousiast team in huisartsenpraktijk Vlaslant.

De tijd is voorbij gevlogen! Samen met u heb ik in die periode veel gedeeld;  er waren prachtige en soms ook moeilijke momenten.

Alle gebeurtenissen tussen geboorte en overlijden kwamen voorbij. Ik zie nu de kinderen van kinderen die ik geboren heb zien worden.

Maar nu is toch de tijd aangekomen om het stokje aan de jongere garde over te geven en een andere uitdaging te vinden voor na mijn pensioen.

Per 1 juli aanstaande ga ik de praktijk overdragen aan dokter Dirk Sluiter. Velen van u zullen hem al kennen. Hij werkt al 3 jaar op Vlaslant als waarnemer voor mijn praktijk.

Ik heb er het volste vertrouwen in dat uw zorg en gezondheid bij hem en het hele team van Vlaslant in goede handen is.

Om van u persoonlijk afscheid te kunnen nemen bent u vrijdag 1 juli van 16.00u tot 19.30u welkom in Hotel de Valk, Frans van Beststraat 1. Ook is er dan gelegenheid met mijn opvolger Dirk Sluiter kennis te maken.

Een kaartje met herinneringen die u wilt delen, zou ik erg waarderen. Ook zal er een bus staan voor een eventuele bijdrage voor het Ronald Mcdonald huis.

Ik ga u allen heel erg missen. Hartelijk dank voor uw vertrouwen in mij.

Ik vond het fijn uw huisarts te zijn.

Voor de toekomst wens ik u alle goeds.

Hartelijke groet

Hans Corbey