« terug naar vorige pagina

Jiskoot-van Ewijk

Marleen Jiskoot-van Ewijk

Zoals u weet werk ik ook als docent aan de huisartsopleiding in Nijmegen. De afgelopen anderhalf jaar heb ik gemerkt dat het helaas niet te combineren is met mijn werk als uw huisarts. Ik kan niet de kwaliteit van zorg leveren die ik noodzakelijk vind en die ik u gun. Dat betekent dat ik een keuze heb moeten maken. Na 19 mooie jaren in Valkenswaard ga ik een nieuwe uitdaging aan. Per 1 maart 2019 stop ik dan ook met pijn in mijn hart als huisarts.

Mijn praktijk draag ik per 1 april over aan dokter Niels Verhoeckx. Dokter Verhoeckx is voor vele van u al een bekend gezicht. Hij heeft een deel van zijn opleiding op Vlaslant gedaan en is al een aantal jaren vaste waarnemer in Vlaslant. Hij gaat ondersteund worden door dokter Claudia Cox. Zij heeft haar huisartsopleiding op Vlaslant afgerond.

Ik ben er van overtuigd dat ik mijn praktijk in goede handen achterlaat en wens u allen het allerbeste.