« terug naar vorige pagina

Speciale spreekuren

Wrattenspreekuur

Op alle werkdagen is er stikstof in de praktijk. U kunt dan terecht bij de assistente voor het aanstippen van wratten. Hiervoor dient van te voren een afspraak gemaakt te worden. De wrat moet meestal eerst door uw huisarts worden beoordeeld.

Reizigersvaccinaties

Hiervoor kunt een afspraak maken op reispprik.nl of op telefoonnummer 040-2070702 optie 5. Kijk voor meer informatie op Vlaslant Travel. De kosten van deze consulten en vaccinaties vallen buiten de normale huisartsenzorg. Soms worden ze wel vergoed door uw ziektekostenverzekering.

Kleine chirurgische ingreepjes

Voor kleine ingrepen zoals het verwijderen van een moedervlek is wat meer tijd nodig dan de standaard consult tijd. De arts wil het plekje eerst beoordelen, daarna kunt u via de assistente een afspraak maken. Vermeld daarbij dat het om een ingreepje gaat.

Assistente spreekuur

Hier kunt u terecht voor het verwijderen van hechtingen, zetten van injecties, meten van de bloeddruk, oren uitspuiten, wondbehandeling en uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek. Na verwijzing van uw arts kunt u ook gehoortesten, bloedprikken, vaatonderzoek of een hartfilmpje laten doen. U kunt hiervoor (telefonisch) een afspraak maken.

Orthopedisch spreekuur

Dokter De Boer is kaderarts orthopedie. Hij heeft hiervoor een opleiding gedaan en zich gespecialiseerd in het klachten van het bewegingsapparaat. Hiervoor heeft hij spreekuur op woensdagmiddag na verwijzing van de eigen huisarts uit Valkenswaard. De huisartsen van Valkenswaard doen mee aan dit project dat gesteund wordt door uw zorgverzekeraar en de patiëntenorganisatie Zorgbelang. Uw huisarts kan u daardoor verwijzen naar dit spreekuur. Voordeel is dat uw eigen risico hierbij niet wordt aangesproken en uw in de meeste gevallen op korte termijn en in de buurt geholpen kunt worden.