« terug naar vorige pagina

Niels Verhoeckx

Niels Verhoeckx

Tijdens de huisartsopleiding ben ik één jaar begeleid door dokter Corbey. Na afronding van de opleiding ben ik begin 2016 op Vlaslant teruggekomen om voor de huisartspraktijken Corbey en De Boer te werken. Dankzij deze fulltime job heb ik me drie jaar lang verder kunnen ontwikkelen als huisarts.

Per 1 april 2019 heb ik van dokter Jiskoot de rol van praktijkhoudende huisarts op Vlaslant overgenomen. Ik ben ontzettend blij met deze stap en ik voel me klaar voor het échte werk. Met deze stap kan ik me focussen op een vaste groep patiënten die hun zorg(en) toevertrouwen aan mij als huisarts. 

Sinds maart 2018 ben ik gekwalificeerd om echobeelden van de buikorganen te maken bij patiënten met buikklachten. Deze is geregistreerd in het CHBB-register en valt onder de praktijkaccreditatie van NHG. Deze methode is een verrijking voor het huisartsenvak en kan alleen op indicatie van de huisarts aangevraagd worden. Op die manier proberen we als praktijk de kosten in de zorg te minimaliseren, de kwaliteit van zorg te behouden én te voldoen aan uw zorgvraag.

Naast het uitoefenen van het huisartsenvak hou ik me graag bezig met sport en voeding.

Met veel enthousiasme probeer ik samen met mijn collega-huisartsen, doktersassistentes en praktijkondersteuners zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. 

Mocht u graag met mij willen kennismaken wil ik u vragen een afspraak te maken op het spreekuur.